Detok organizma, pomoću hbot i preso terapije, kompresione cizme, sokovi, ubrzanje cirkulacije, limfna drenaža, ubrzanje metabolizma, celulit uklanjanje, mršavljenje, izbacivanje toksina kompresione čizme preso terapija

Svima je potreban detoks organizma

Odlučili ste da uradite detoks organizma izbacite toksine i započnite put smanjivanja težine.

Sigurni smo da ste u prethodnom prazničnom period bili popustljivi  prema hrani i alkoholu. Sve je bilo divno, ostalo je mnogo lepih uspomena, ali šta sada? Osećate se tromo, naduveno, teže nego inače i želite da to promenite – ali kako?

Vreme je da svom telu učinite uslugu i očistite ga! Izbacite toksine i počnite da se osećate dobro i zdravo već sada.

Limfna drenaža

Limfni sistem je odgovoran za uklanjanje svih otrova iz našeg tela. Limfni sistem funkcioniše pomoću mreže tubula gde se sakuplja otpad iz ćelija i zatim se transportuju iz tela preko limfne tečnosti. Ako limfni sistem ne radi svoj posao kako treba, ili je preopterećen, neželjeni otpad se nakuplja u organizmu i to je povezano sa hroničnim upalama i mnogim bolestima koje se javljaju.

Dakle, kako pomoći limfnoj drenaži?  Neke od stvari koje možete učiniti su:

Nosite široku, komotnu odeću

Redovno korišćenje HBOT tretmana

Idite na relaks masaže

Koristite kompresionu terapiju Therabody AirPrime čizme

Unosite više vode

 

Detok organizma, pomoću hbot i preso terapije, kompresione cizme, sokovi, ubrzanje cirkulacije, limfna drenaža, ubrzanje metabolizma, celulit uklanjanje, mršavljenje

Svi znamo da nas alkohol dehidrira i da moramo piti više vode nakon neprospavane i vesele noći. U vodu možemo dodati mentu, citruse, ili svoje omiljeno voće. Voda će biti primamljivija, a istovremeno pomoći u detoksikaciji.

Sjajan savet za povećanje unosa vode je da dan započne čašom vode pre doručka. Tako se mnogo lakše ispune dnevne potrebe bez prevelikog opterećenja.

 

 

 

Izbacite šećer

Uklanjanje rafinisanih šećera iz ishrane je zaista važan korak za uspešnu detoksikaciju tela. Iako sam po sebi šećer nema loših karakteristika, količina i vrsta šećera koje unosimo mogu napravit značajnu razliku.

Rafinisani šećeri, izbacivanje toksina Detok organizma, pomoću hbot i preso terapije, kompresione cizme, sokovi, ubrzanje cirkulacije, limfna drenaža, ubrzanje metabolizma, celulit uklanjanje, mršavljenjeIzbacivanje prirodnih izvora šećera i drugih ugljenih hidrata iz namirnica, kao što su voće, mlečni proizvodi i žitarice, nije uvek zdrav izbor. Ipak ono o čemu uvek treba da vodimo računa, kao što smo već naglasili, jesu količina i vrsta šećera koje unosimo u telo.

S obzirom da naše telo već naporno radi na izbacivanju toksina, dajte  svom telu jedan zadatak manje uklanjanjem štetnih šećera iz ishrane.